Cipő, csizma, bakancs

Használt és új gyerekcipők, gyerekcsizmák, bakancsok

Árukészletem aránylag gyorsan cserélődik, ezért, ha megtetszik valami, kérem, mielőbb keresse fel üzletemet Monoron, a Kossuth Lajos utca 45-ben!

Márkás Falcon, Adidas és Beppi, ÚJ gyerekcipők kaphatók!

  • Falcon: 19-től 31-es méretig,
  • Adidas: 20-tól 23-as méretig! Ár október-november hónapban: 5.900,- Ft
  • (19-31) Beppi bakancsok, (29-36) hótaposók, bélelt gumicsizma (24-28) széles választékban kaphatók október-november hónapban bevezető áron!

A megfelelő gyerekcipő a gyermek első lépéseitől kezdve garantálja a kellemes közérzetet, és segíti a láb egészséges fejlődését. Új irányzatok jönnek-mennek, a vélemények nagyon megoszlanak a különböző felépítésű gyermekcipőkről.

A fenti márkák gyártói több évtizedes, speciálisan a gyermekcipőgyártásban szerzett tapasztalataik alapján a következő néhány alapelvet tartják követendőnek az egészséges gyermekcipők készítésénél:

  • A Falcon gyermekcipő minden része a legjobb minőségű alapanyagból készül, a felsőrész és a bélés természetes bőrből, a talp csúszásgátló gumiból.
  • Az erős sarokkéreg tartja megfelelő pozícióban a sarokcsontot és gátolja meg a sarok csúszkálását.
  • Rugalmas, csúszásgátló talp, ami a gyermek súlya által könnyen alkalmazkodik a láb természetes mozgásához.
  • A Falcon gyermekcipők szakszerűen, a gyermekláb speciális alakját figyelembe véve megtervezett és összeállított felsőrésszel készülnek. A cipő a fűző vagy a tépőzár segítségével az egyéni lábformákra kényelmesen alakítható.
  • Speciális, antibakteriális anyagból készült, kellemes komfortérzetet biztosító, kényelmi talpágyazat. A bőrből készült, jó nedvszívó képességgel rendelkező talpbélés elvezeti az izzadságot talptól.

Az elsődleges egészségügyi szempontok mellett az sem elhanyagolható, hogy a lábbeli szép legyen. A reggeli elindulást is megkönnyíti, ha a gyerkőc szívesen veszi fel a cipőjét…

Váltócipőnek vagy benti cipőnek a kényelmes, könnyű, puha, szellős szandál, vagy a félcipő a legmegfelelőbb választás! Van még pár utolsó darab, lányoknak, 22-23-as méretben, pink-lila, magasított szárú, tépőzáras!

Használt gyerekcipők nagy választékban!
Használt gyerekcipők nagy választékban!
Használt gyerekcipők nagy választékban!
Használt gyerekcipők nagy választékban!

gyerekszandal_-szamosgyerekcipo_adidas_uj1 gyerekcipo_adidas_uj2 gyerekcipo_falcon_uj gyerekcipo_falcon_uj_lany gyerekcipo_falcon_uj1 gyerekcipo_falcon_uj2 gyerekcipo_falcon_uj3 gyerekcipo_falcon_uj4uj_bakancs_beppi_belelt_gyerek uj_bakancs_magasszaru_belelt_gyerek_lany uj_csizma_gyerek_lany uj_csizma_gyerek_lany_beppi_lilagyerekcsizma_uj_lany_24 gyerekcsizma_uj_lany_24_uj_bakancs_bundas_gyerek

Facebook-oldalamon látható a teljes választék Falcon gyerekcipőkből, csizmákból!

 Lovaglócsizmák és kobakok, 2 méretben!

lovaglocsizma_kobak_hasznalt_34-36
Méret: 34-35, és 35-36
gyerekcipo_Adidas_31_hasznaltgyerekholmi
Adidas, 31-es gyerekcipő, használt
gyerekcipo_Elefanten_26_hasznaltgyerekholmi
Elefanten, 26-os, használt
gyerekcipo_Nike_27_hasznaltgyerekholmi
Nike gyerekcipő, használt, 27-es
gyerekcipo_Szamos_22_hasznaltgyerekholmi
Gyerekcipő használt, Szamos, 22-es
gyerekcipo_Szamos_25_hasznaltgyerekholmi
Gyerekcipő használt, Szamos, 22-es
gyerekcipo_szandal_Salus_hasznaltgyerekholmi
Gyerekszandálok (Salus)

További fotók, árak és akciók találhatók Facebook-oldalamon!